Bag en stak pandekager og smør hver enkelt med chokocreme. Læg pandekagerne sammen som en lagkage, så du til sidst har et pandekagetårn.
4 Personer
Ingredienser
2 dl
piskefløde
100 g
mælkechokolade
200 g
mørk chokolade
1 nip
havsalt
Tilbehør
400 g
bær friske og blandede bær - f.eks. jordbær, blåbær, ribs og brombær
ANNONCE
Sådan gør du
1
Varm fløden i en kasserolle, og hak imens de to typer chokolade fint. Når fløden næsten koger, tages den af blusset, og chokolade og salt tilsættes. Vent 1 min., og rør i blandingen, til chokoladen er smeltet.
2
Skær bærrene i mindre stykker, hvis de er store, ellers bliver tårnet meget højt!
3
Smør hver pandekage med den lune chokoladecreme og læg dem sammen som en lagkage med friske bær mellem lagene.
4
Slut af med masser af friske bær på toppen, og sæt pandekagetårnet på køl indtil ca. 20 min. før servering. Chokoladen bliver fast i køleskabet, så lad den få lidt stuetemperatur inden servering.