Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Først laver du saft af hyldeblomsterne, og bagefter bruger du resterne fra saftproduktionen til at lave den lækreste likør.
40 hyldeblomstskærme
800-1000 g sukker (kan være lyst rørsukker eller hvidt sukker)
4 usprøjtede citroner i skiver
40 g citron- eller vinsyre
1 liter vand
Hæld nu resterne af skærme og citroner over i en ren skål og tilsæt en flaske vodka. Sæt skålen på køl og lad den trække i 5 døgn. Vodkaen skal dække skærmene helt.
Si endnu en gang drikken - og server vodkaen med eksempelvis cava og danskvand, eller blot som likør.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10