Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Om sommeren har de fleste ingen problemer med at få D-vitamin nok. Det dannes ganske enkelt, når solens stråler rammer huden, og vitaminet oplagres derefter i kroppen. Den nødvendige mængde D-vitamin kan dannes i løbet af 5 til 30 minutter på en sommerdag. Om vinteren, når solen ikke skinner så kraftigt, tærer kroppen på lageret af D-vitamin. Derfor er det vigtigt, at spise D-vitaminrige fødevarer. Se de bedste kilder her - indhold af D-vitamin er angivet pr. 100 gram.
Artiklen er udgivet første gang 2012 - og opdateret juli 2021.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10