Rasmus Munk fra Alchemist: »Hvor langt kan vi presse grænserne for, hvad et måltid er?«

Kokken Rasmus Munk fra Alchemist har meget andet på hjerte end blot det, der kan ligge på en tallerken. Gennem gastronomien sætter han fokus på emner og problemstillinger, som han synes er vigtige. I hans univers er det noget man kan gøre med afsæt i spiselige søheste eller chokolade af jomfruhummerskaller. Hvordan det hænger sammen, kan du høre i denne episode af Med mad i munden, hvor han også fortæller om hans dårligste ret.

Find podcasten Med Mad i Munden på Apple Podcasts  Podimo  Spotify

Rasmus Munks karriere som kok tog for alvor fart, da han i 2013 - som 22-årig - blev køkkenchef på gourmetrestauranten TreeTop i Vejle. Her vandt han priser på stribe og blæste både gæster og anmeldere bagover. Små to år senere serverede han sine første retter på sin egen nyåbnede (og første udgave af) restaurant Alchemist. 

Nu ligger Alchemist på Refshaleøen i København - og her bliver der for alvor rykket ved grænserne for et måltid.

Se, hvad vi ellers skriver om: #podcast, #kunst og #mad