Lyt til Samvirkes podcast om mad

»Med Mad i Munden« er navnet på Samvirkes podcast, som undersøger alt det mad er, det mad kan og det mad skal - udover at stille vores sult. I hver episode sætter podcasten spot på én person og ét emne.

Hvorfor går vi egentlig så meget op i, hvad vi spiser, hvorfor og hvem vi gør det sammen med? Lyt til Samvirkes nye podcast »Med mad i munden«, og kom med på opdagelse i madens betydning for os hver især og for fællesskabet. Og mød blandt andet møde en bioetiker, der har droppet alt kød, en tyrkisk kok, der kæmper for at få dansk mad tilbage på menuen, og en museumsdirektør, der ser maden som den bedste indgang til at samle os, når meningerne eller ensomheden skiller os.

Find »Med mad i munden« her:
Apple Podcasts / Google PodcastsSpotify / Podimo

»Med Mad i Munden« er Samvirkes podcast, hvor journalist, Andreas Grubbe Kirkelund undersøger alt det mad er.

Du kan høre podcasten herunder - eller der hvor du normalt lytter til podcasts. Hvis du er i tvivl om hvordan du lytter til en podcast, så har vi lavet en guide til dig her: Sådan lytter du til en podcast