Opskrifter forårsmad: 30 bud på mad til foråret
Foråret står for døren, og vi skal til at vænne vores ganer til andet en knoldfrugter og kål. Forårets tallerkener må gerne være lette og sommerlige for eksempel en lækker kold tomatsuppe eller rabarber med kylling.
Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie
En vegetarisk wrap med masser af knas fra friske grøntsager, letrøget cremet halloumi-ost og et kick fra en chiliolien, der minder om den, man kan dryppe over sin kebab på mellemøstinspirerede restauranter.
Se opskriften
Grove pandekager med frugtsalat
Gør dine pandekager sundere ved at bruge groft mel og server dem sammen med en lækker frugtsalat.
Se opskriften
Sødkartoffel lasagne med oksekød, timian og hasselnødde crunch
Friske forårsruller med oksekød og grønt
Rispapir er perfekte til at rulle alskens lækre grøntsager og mørt kød ind i. Server dem altid med en lækker dip eller bare lidt soyasauce til for at give det hele ekstra smag.
Se opskriften
Kyllingesalat med ris
Lav en lækker salat med en anderledes dressing og server den til aftensmad.
Se opskriften
Krydrede kødboller med chilisovs og couscous
Hvis du kan lide det lidt stærkt og krydret, så er denne opskrift lige noget for dig.
Se opskriften
Grøn rissalat
Ris, grøntsager og en dressing med ingefær peberrod denne salat spændende og frisk.
Se opskriften
Kold agurkesuppe med ærter og peberfrugt-snacks
Sprøde kager med limecreme
Kartoffelboller med lidt ost og allehånde
Hjemmelavede, lune boller smager altid en smule bedre. Disse boller er lavet med kartofler og ost i dejen. Nyd dem med salat og tomat - velbekomme!
Se opskriften
Salat med ost, chorizo og pinjekerner
Spicy kylling med ovnbagte søde kartofler og yoghurt med agurk
Kyllingen bliver bagt med en kappe af stærke krydderier over sig. Lad de søde kartofter og yoghurten dulme dine smagsløg.
Se opskriften
Kyllingefrikassé med gulerødder og ærter, krydderurtesovs og nye kartofler
Frikassé er en lys stuvning, som kan laves med forskelligt kød og grøntsager. Denne opskrift er med kylling, gulerødder, grønne asparges og grønne ærter.
Se opskriften
Pulled pork sliders med chilimayo og frisk grønt
En af de mest klassiske måder at servere pulled pork er i en burgerbolle, her laver vi dem i ministørrelse, som sliders, så er de nemmere at spise. Brug gerne en rest pulled pork til at lave retten.
Se opskriften
Forårsbrunch 1.0
Du kan sagtens lave en lækker brunch derhjemme. Husk lidt af det hele, frugt, grønt og fuldkorn, så starter din dag godt.
Se opskriften
Forårsbrunch 2.0
Start dagen med en solid brunch. Bag med fuldkorn, prøv disse lækre muffins.
Se opskriften
Gedeostdip med mynte og citron
En mild og let dip med en frisk smag af mynte – prøv den som dip til grissini, rugbrødschips eller stænger af bladselleri.
Se opskriften
Lækker nem laksesalat
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
Gurkemejeshot
Et gurkemejeskud med blandt andet rød grape og blåbær. Ekstra god at starte dagen på!
Se opskriften
Græske pitabrød med krydret svinekød
Sushi med lynsvitset tun
Kartoffelsalat med røget skinke
Kartoffelsalat i en kalorielet udgave med hjemmelavet pesto. Hvis du har lyst, så er grillede pølser gode hertil.
Se opskriften
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
Koldskål er en ægte klassiker, her i en ny version med frisk hindbærsmag, serveret med sprøde, hjemmebagte mandelkammerjunkere og luftig skum på toppen.
Se opskriften
Kalvekødssalat med bønner, chili og hvidløg
Salat med røde grapefrugter, pistacienødder og oliven
Nødder og oliven indeholder umættet fedt. Spis derfor gerne oliven og nødder en gang i mellem.
Se opskriften
Grøn æggekage med spinat, ærter, rucolasalat og parmesan
Gravad laks med sennepssauce
Kold tomatsuppe gazpacho
Gulerodssmoothie med æble og ingefær
Lav en smoothie med gulerodsjuice og æbler. Smag til med lidt revet ingefær. Det giver en dejlig frisk smag. Ingefær fremhæver også de andre smage i smoothien.
Se opskriften





























