Pulled pork sliders med chilimayo og frisk grønt

En af de mest klassiske måder at servere pulled pork er i en burgerbolle, her laver vi dem i ministørrelse, som sliders, så er de nemmere at spise. Brug gerne en rest pulled pork til at lave retten.
Pulled pork sliders med chilimayo og frisk grønt
  • 4 Personer

Sliders

12 g slider-boller eller små, hjemmelavede boller
600 g færdig pulled pork
100 g salat, f.eks. krølsalat
100 g rødbedespirer eller solsikkespirer
4 skiver friske tomater, i skiver
2 skiver avocado, i skiver

Chilimayo

2 dl. god mayonnaise, evt. hjemmelavet
2 tsk. chilisauce (gerne thai-chilisauce, alternativt rød karrypasta)
1 tsk. røget eller stærk paprika
1 fed hvidløg, presset
- saften af 1 lime
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 150/135 grader varmluft.
  2. 2.Kom pulled pork i et ovnfast fad, dæk med stanniol og lun det i ovnen, evt. sammen med boller, i ca. 15 min (alternativt kan bollerne ristes på en grillpande eller brødrister).
  3. 3.Rør alle ingredienser til chilimayo sammen i en skål, og smag til med lime, salt og peber. Sæt den gerne på køl indtil servering.
  4. 4.Server sliderbollerne smurt med chilimayo og fyld dem med den lune pulled pork og det forskellige grønne fyld: salat, spirer og grønt.

Tip!

Gem eventuelle rester af chilimayo i et glas på køl. Spis det inden for 3-4 dage. Server gerne fritter af søde kartofler til pulled pork sliders.

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad