Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1.
Sæt en slip-let-pande over middelhøj varme.
2.
Varm dine pizzarester i ca. 2 minutter til bunden er sprød.
3.
Skru ned på lav varme og dryp et par dråber vand på panden.
4.
Læg låg (eller staniol) over og "damp" pizzaen i ca. 1 minut.
5.
Nu skulle du gerne have den hellige treenighed af smeltet ost, sprød bund og god fugtig skorpe.
6.
Værsgo at spise.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10