Har du en god, gammel opskrift?

Fødevareministeriet samler i øjeblikket på bevaringsværdige opskrifter, så send opskriften på din onkels geniale gryderet, din bedste madspilds-udryddende opskrift og den populære opskrift på æbletærte, som er gået i arv i din familie gennem generationer

Mad er minder, traditioner og historie 

Har du en bevaringsværdig opskrift fra din oldemor eller en særlig egnsret, som kun din familie laver? Så vil Fødevareministeriet rigtig gerne høre fra dig! Alle danskere opfordres netop nu til at dele deres bevaringsværdige opskrifter og gerne også historierne bag dem.

En bevaringsværdig opskrift kan f.eks. være:

  1. ’Familieopskrifter’, som er gået i arv gennem generationer
  2. Opskrifter, som tager afsæt i de danske sæsoner
  3. Opskrifter med særlige lokale præg
  4. Opskrifter med særlige tilberedningsmetoder
  5. Opskrifter med fokus på at undgå madspild og råvarers tilgængelighed

Alle er velkomne til at indsende deres opskrifter til Fødevareministeriet.

Skriv dit navn, postnummer og hvorfor opskriften er særlig for dig.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Du kan sende på 3 måder:

E-mail: Send din opskrift eller tag et billede af din opskrift og send til opskrifter@fvm.dk

Instagram: Tag et billede af din opskrift og evt. madretten og del via hashtag #MadMedMinder

Brev: Send din opskrift eller tag et billede af din opskrift og send til: Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Holbergsgade 6, 1057 København K (mærk kuverten med "Opskrifter")

Opskrifter kan sendes frem til og med mandag 14. oktober.

Alle indsendte opskrifter vil blive gennemgået med henblik på evt. offentliggørelse.Udvalgte opskrifter vil blive nyfortolket af en gruppe madeksperter og bruges i undervisningsmaterialet til folkeskolen.

Læs mere om