Det kan du bruge skyr til

Skyr har mange anvendelsesmuligheder – både til søde og salte retter. Det kan spises som det er til morgenmad med mysli og frugt, blandes med krydderurter til forskellige dressinger eller bruges i bagværk.

Her er en række opskriftsforslag, hvor du kan bruge skyr:

Til supper:

• Ærtesuppe med skyr

• Sød kartoffelsuppe med rørt skyr og purløg

• Agurkesuppe med rejer

• Krydret rødbedesuppe

Til desserter:

• Rørt skyr med ananas, mandler og citronskal

• Jordbær og blåbær med skyr og fløde

• Pandekage med hindbær, skyr og honning

• Hindbærkoldskål

• Skyr shots med rosiner og kanel

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Til dressinger og dip:

• Skyr dressing med krydderurter og hvidløg

• Knækket knækbrød med estragondip

• Pita med tun, majs og krydderurtecreme

• Gulerødder med skyrdip

Til salater:

• Sildesalat

• Æggesalat

• Kornotto med fennikel og gulerod

• Røgeostsalat med radiser og purløg

• Waldorfsalat

Til brød og kager:

• Skyrboller med spelt

• Gulerodsboller

• Klassens time kage

• Havre- og mandelkage serveret med blåbær og kvark

• Grove boller med æbler og kanel

• Æblemuffins

Læs mere om