Redaktionen anbefaler






Elsker du stegt flæsk med persillesovs, kan du prøve denne lette version af sovsen med skyr, citron og persille.
Kom hakket persille og lidt citronsaft op i din skyr, det bliver en lækker og sund, kold persillesovs, der er fin til sprødt, fedt flæsk.
Rør skyr op med havtorn og appelsinjuice, så får du en skøn dip til chips eller gulerødder. Du kan også spise dippen til morgenmad.
Riv rødbeder, gulerødder, kål eller alle andre slags grøntsager ned i skyr til en fantastisk og sund coleslaw. Tilsæt krydderier og eventuelt presset hvidløg og citronsaft.
Drys 1 spsk. chiafrø og 1 spsk. kakaonibs, bland det med en pære i tynde både, vendt i limesaft og honning, og 4 jordbær i kvarte, og læg det hele på cirka 2 dl skyr.
Drys 4 spsk. ristede havregryn over cirka 2 dl skyr, og læg friske brombær på toppen sammen med frisk mynte og skal af en økologisk citron.
Bland 1 spsk. akaciehrskyronning og 1 tsk. groft lakridsgranulat, og vend det i cirka 2 dl skyr sammen med 5 halverede stikkelsbær, der er vendt med 1 tsk. Vaniljesukker, og 1 æble i fine tern. Drys med 1 spsk. ristede græskarkerner.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10