Claus Holms bedste skyrtip

Brug skyr til stegt flæsk med persillesovs, som dip til chips og gulerødder og tilbehør til grøntsager. Her er nye muligheder fra kokken Claus Holm, hvis du er en af dem, der elsker skyr.

Elsker du stegt flæsk med persillesovs, kan du prøve denne lette version af sovsen med skyr, citron og persille.

Stegt flæsk med persillesovs

Kom hakket persille og lidt citronsaft op i din skyr, det bliver en lækker og sund, kold persillesovs, der er fin til sprødt, fedt flæsk.

Dip med havtorn til rå grøntsager

Rør skyr op med havtorn og appelsinjuice, så får du en skøn dip til chips eller gulerødder. Du kan også spise dippen til morgenmad.

Tilbehør til alle grøntsager

Riv rødbeder, gulerødder, kål eller alle andre slags grøntsager ned i skyr til en fantastisk og sund coleslaw. Tilsæt krydderier og eventuelt presset hvidløg og citronsaft.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Drys til skyr af chiafrø og kakaonips

Drys 1 spsk. chiafrø og 1 spsk. kakaonibs, bland det med en pære i tynde både, vendt i limesaft og honning, og 4 jordbær i kvarte, og læg det hele på cirka 2 dl skyr.

Drys til skyr af ristede havregryn og brombær

Drys 4 spsk. ristede havregryn over cirka 2 dl skyr, og læg friske brombær på toppen sammen med frisk mynte og skal af en økologisk citron.

Lakrids- og honningdrys på stikkelsbær

Bland 1 spsk. akaciehrskyronning og 1 tsk. groft lakridsgranulat, og vend det i cirka 2 dl skyr sammen med 5 halverede stikkelsbær, der er vendt med 1 tsk. Vaniljesukker, og 1 æble i fine tern. Drys med 1 spsk. ristede græskarkerner.