Claus Holms bedste skyrtip
Stegt flæsk med persillesovs
Kom hakket persille og lidt citronsaft op i din skyr, det bliver en lækker og sund, kold persillesovs, der er fin til sprødt, fedt flæsk.
Dip med havtorn til rå grøntsager
Rør skyr op med havtorn og appelsinjuice, så får du en skøn dip til chips eller gulerødder. Du kan også spise dippen til morgenmad.
Tilbehør til alle grøntsager
Riv rødbeder, gulerødder, kål eller alle andre slags grøntsager ned i skyr til en fantastisk og sund coleslaw. Tilsæt krydderier og eventuelt presset hvidløg og citronsaft.
Drys til skyr af chiafrø og kakaonips
Drys 1 spsk. chiafrø og 1 spsk. kakaonibs, bland det med en pære i tynde både, vendt i limesaft og honning, og 4 jordbær i kvarte, og læg det hele på cirka 2 dl skyr.
Drys til skyr af ristede havregryn og brombær
Drys 4 spsk. ristede havregryn over cirka 2 dl skyr, og læg friske brombær på toppen sammen med frisk mynte og skal af en økologisk citron.
Lakrids- og honningdrys på stikkelsbær
Bland 1 spsk. akaciehrskyronning og 1 tsk. groft lakridsgranulat, og vend det i cirka 2 dl skyr sammen med 5 halverede stikkelsbær, der er vendt med 1 tsk. Vaniljesukker, og 1 æble i fine tern. Drys med 1 spsk. ristede græskarkerner.