8 fantastiske søde, sommersnacks til børn
Dyppefrugt
Skær appelsin, melon, ananas, pære og æble is ud i terninger og mundrette stykker. Server sammen med små grillspyd af træ, så børnene selv kan ”spidde” det frugt, de har lyst til og dyppe i den dip, de har lyst til: 1. kokosflager eller kokosmel. 2. Lakrids/kakaodip: bland lige dele kakopulver med lakridsrodspulver. 3. Ristede, lyse seamfrø blandet med lidt kanel og kakaopulver. 4. Mandeldrys: rist mandlerne i ovnen og hak dem derefter meget fint.
Slushice på den nemme og sunde måde
Du kan både bruge en blender eller en almindelig stavblender. Brug eventuelt de frugter fra kurven, som er tæt på sidste udløbsdato. For om pæren, bananen eller æblet har en brun plet, opdager ingen, når det er blendet. Blend 1 kiwi, 1 banan og 1 pære med isterninger - indtil drikken er helt lind og med nok isterninger til at det får den rette, grødede konsistens.
Bananis på pind
Gem dine aflagte ispinde. Rengør dem og tør dem. Skær bananerne over i to, og stik pinden op igennem. Læg bananpindene på en bakke og kom dem i fryseren. Server dem til issultne unger. Luksusversionen: Før du lægger bananpindene i fryseren, dypper du trefjerdedele af bananen i smeltet chokolade. Du kan derefter rulle dem i kokosmel, kokosflager, trefarvet krymmel eller nøddekrymmel.
Forfriskende sorbet i appelsinskallen
Skær toppen af appelsinen og skrab alt appelsinkødet ned i en blender. Kom appelsinjuice i og blend. Hæld blandingen ned i den tomme appelsinbowle. Gem toppen – så kan du bruge den som låg. Fyld ikke hele appelsinen op, for det udvider sig, når det fryser. Kom appelsinerne i fryseren, og server dem en varm sommerdag med ske.










