Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 kg | rødbeder |
3 spsk. | olie |
1 stk. | skalotteløg (finthakket) |
2 fed | hvidløg (finthakket) |
3 spsk. | teriyaki sauce |
2 spsk. | hvidvinseddike |
2 dl. | belugalinser (sorte linser) |
3 stk | forårsløg |
- | salt og peber |
- | Olie, til stegning |
4 stk | laksesteaks |
200 g | cremefraiche 9% |
- | Friskrevet peberrod, efter smag |
- | Saften af ½ citron |
- | salt og peber |
- | Evt. lidt sukker |
- | finhakket purløg |
Prøv at lave salaten med pastinak eller persillerod i stedet for rødbede. Brug lidt mindre almindelig sojasauce som alternativ til teriyaki.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10