Tomatsalat med konserveret/saltet citron
FORRET

Tomatsalat med konserveret/saltet citron

Sommerligt tilbehør til marineret kød. Smag til med citron lidt af gangen, da tomaterne i forvejen indeholder syre.  
  • 0 Personer

ingredienser

600 g tomater - gerne bøftomater
1 håndfuld frisk bredbladet persille
1 stk. konseveret citron - skallen
1 stk. fed finthakket hvidløg
1 tsk. Fint havsalt
4 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Flå skindet af tomaterne og fjern kernerne fra dem.
  2. 2
    Skær dem i små firkanter.
  3. 3
    Tilsæt persille, hvidløg, salt og olivenolie.
  4. 4
    Skær halvdelen af citronskallen i meget små firkanter og tilsæt dem.
  5. 5
    Skær den anden halvdel af citronskallen i tynde skiver på langs og dekorér salaten med dem.
  6. 6
    Serveres kold.