Tærtebund med gårsdagens croissanter

Snup croissanterne fra fredagsmorgenmaden på arbejdet med hjem, for i dag skal vi have frokosttærte med sprød bund! 
Tærtebund med gårsdagens croissanter
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk croissanter (200g)
100 g grahams- eller rugmel
1 dl. yoghurt, sky eller creme fraiche
tsk. salt
1 stk. æg
- lidt vand

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 175 grader. Blend croissanterne helt fint og bland med mel og salt.
  2. 2.Rør olie, skyr og æg i, og tilsæt vand, indtil dejen hænger sammen uden at klæbe for meget.
  3. 3.Tryk ud i en tærteform og bag cirka 12 minutter.
  4. 4.Derefter putter du dit yndlingsfyld i tærten og hælder 2 sammenpiskede æg med 1 dl yoghurt/skyr/cremefraiche med salt, peber og lidt engelsk sauce ud over.
  5. 5.Drys lidt revet ost på toppen, hvis du har, og slut af med revet muskatnød.
  6. 6.Bag 20-25 minutter ved 175 grader, og lad tærten hvile 5-10 minutter før servering.
Se, hvad vi ellers skriver om: #bagværk