Tærtebund med gårsdagens croissanter
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | croissanter (200g) |
100 g | grahams- eller rugmel |
1 dl. | yoghurt, sky eller creme fraiche |
tsk. | salt |
1 stk. | æg |
- | lidt vand |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 175 grader. Blend croissanterne helt fint og bland med mel og salt.
-
2Rør olie, skyr og æg i, og tilsæt vand, indtil dejen hænger sammen uden at klæbe for meget.
-
3Tryk ud i en tærteform og bag cirka 12 minutter.
-
4Derefter putter du dit yndlingsfyld i tærten og hælder 2 sammenpiskede æg med 1 dl yoghurt/skyr/cremefraiche med salt, peber og lidt engelsk sauce ud over.
-
5Drys lidt revet ost på toppen, hvis du har, og slut af med revet muskatnød.
-
6Bag 20-25 minutter ved 175 grader, og lad tærten hvile 5-10 minutter før servering.