Snup croissanterne fra fredagsmorgenmaden på arbejdet med hjem, for i dag skal vi have frokosttærte med sprød bund!
4 Personer
Ingredienser
2 stk
croissanter (200g)
100 g
grahams- eller rugmel
1 dl.
yoghurt, sky eller creme fraiche
tsk.
salt
1 stk.
æg
-
lidt vand
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 175 grader. Blend croissanterne helt fint og bland med mel og salt.
2
Rør olie, skyr og æg i, og tilsæt vand, indtil dejen hænger sammen uden at klæbe for meget.
3
Tryk ud i en tærteform og bag cirka 12 minutter.
4
Derefter putter du dit yndlingsfyld i tærten og hælder 2 sammenpiskede æg med 1 dl yoghurt/skyr/cremefraiche med salt, peber og lidt engelsk sauce ud over.
5
Drys lidt revet ost på toppen, hvis du har, og slut af med revet muskatnød.
6
Bag 20-25 minutter ved 175 grader, og lad tærten hvile 5-10 minutter før servering.