Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
500 g | Kyllingebryst |
2 spsk. | olie |
2 stk | løg Gerne finthakkede |
1 stk. | peberfrugt Skær i små tern |
1 stk. | rød chili Finthakket |
2 tsk. | karry |
2 tsk. | tandori-krydderi evt. garam masala. Kan undlades |
800 g | tomatpassata (mosede tomater) |
5 dl. | grøntsags-bouillon |
nip | sukker |
lidt | salt og lidt peber |
- | limesaft |
- | evt. naanbrød |
- | frisk koriander |
- | cremefraice evt. rør med kokosmælk |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10