SOS
SOS står for Smør, Ost og Sild. Vi serverer den herlige frokostanretning med smørsmurte knækbrød, det minder lidt om Sverige.

- 4 Personer
Ingredienser
500 g | små kartofler |
2 spsk. | hakket dild |
2 spsk. | Vindruekerneolie |
1 tsk. | citronsaft |
4 stk | Matjessildfileter |
1 stk. | rødløg |
- | Et bundt purløg |
- | ærteskud |
2 dl. | cremefraiche 18% |
- | knækbrød |
- | smør |
- | Ost, gerne Grevé eller Prästost |
Sådan gør du
- 1.Kog kartoflerne møre. Afkøl og pil.
- 2.Kom dild, olie og citronsaft i en lille skål og lad det stå.
- 3.Anret silden med kartofler, cremefraiche og diverse løg og urter.
- 4.Hæld dild og olie gennem en lille sigte ned i en skål. Dryp det over retten og server.
- 5.Server knækbrød, smør og ost til.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost