Sommersalat med hytteost og grillede lammekoteletter
- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | nye små kartofler |
8 stk. | lammekoteletter |
lidt | Lidt peber og salt |
2 tsk. | honning |
500 g | hytteost |
4 spsk. | rygeost |
10 stk. | radiser |
0.5 stk. | agurk |
4 spsk. | klippet purløg |
Sådan gør du
-
1Kog kartoflerne.
-
2Krydr lammekoteletterne med salt og peber. Gril dem et par minutter på begge sider. Tag dem fra grill eller pande, og pak dem i alufolie i 5 minutter. Nu er også kødet tæt på benene gennemstegt. Pensl kødet med honning, og dæk det til.
-
3Rør hytteost med rygeost. Server med et drys af snittede radiser, agurk og purløg. Server lammekoteletter og kartofler hertil. Eventuelt med lidt smeltet smør som sky.
Tip!
Hvis du ikke elsker rygeost, kan du tilsætte lidt smag i form af blåskimmelost eller tapenade til hytteosten