Små butterdejstærter med flødeskum og Nutella
- 6 Personer
12 små tærter
270 g | butterdej fra køledisken |
2 spsk. | sukker |
dl. | græsk yoghurt 10% |
1 dl. | nutella |
1 stk. | økologisk appelsin |
1.5 dl. | piske-fløde |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Du skal bruge en muffinform i metal med plads til 12 stk.
-
3Rul butterdejen ud på det stykke bagepapir, der hænger ved dejen.
-
4Skær eller klip i 12 firkanter, der passer til formerne. Lad bagepapiret blive på.
-
5Beklæd hvert hulrum med dej.
-
6Drys sukker i bunden af hver lille tærte.
-
7Bag dejen gylden i ca. 15 minutter.
-
8Tag ud og afkøl.
-
9Kom fløde og yoghurt i en skål og pisk sammen.
-
10Kom flødeskum i hver lille tærte.
-
11Kom en skefuld Nutella og lidt revet appelsinskal på fløden og server.