Små butterdejstærter med flødeskum og Nutella
DESSERT

Små butterdejstærter med flødeskum og Nutella

Lidt sødt til kaffen. Nyd tærterne den dag, du bager. Butterdejsformene egner sig ikke til at blive gemt til dagen efter.
  • 6 Personer

12 små tærter

270 g butterdej fra køledisken
2 spsk. sukker
dl. græsk yoghurt 10%
1 dl. nutella
1 stk. økologisk appelsin
1.5 dl. piske-fløde

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Du skal bruge en muffinform i metal med plads til 12 stk.
  3. 3
    Rul butterdejen ud på det stykke bagepapir, der hænger ved dejen.
  4. 4
    Skær eller klip i 12 firkanter, der passer til formerne. Lad bagepapiret blive på.
  5. 5
    Beklæd hvert hulrum med dej.
  6. 6
    Drys sukker i bunden af hver lille tærte.
  7. 7
    Bag dejen gylden i ca. 15 minutter.
  8. 8
    Tag ud og afkøl.
  9. 9
    Kom fløde og yoghurt i en skål og pisk sammen.
  10. 10
    Kom flødeskum i hver lille tærte.
  11. 11
    Kom en skefuld Nutella og lidt revet appelsinskal på fløden og server.