Små butterdejstærter med flødeskum og Nutella
Lidt sødt til kaffen. Nyd tærterne den dag, du bager. Butterdejsformene egner sig ikke til at blive gemt til
dagen efter.

- 6 Personer
12 små tærter
270 g | butterdej fra køledisken |
2 spsk. | sukker |
dl. | græsk yoghurt 10% |
1 dl. | nutella |
1 stk. | økologisk appelsin |
1.5 dl. | piske-fløde |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 200 grader.
- 2.Du skal bruge en muffinform i metal med plads til 12 stk.
- 3.Rul butterdejen ud på det stykke bagepapir, der hænger ved dejen.
- 4.Skær eller klip i 12 firkanter, der passer til formerne. Lad bagepapiret blive på.
- 5.Beklæd hvert hulrum med dej.
- 6.Drys sukker i bunden af hver lille tærte.
- 7.Bag dejen gylden i ca. 15 minutter.
- 8.Tag ud og afkøl.
- 9.Kom fløde og yoghurt i en skål og pisk sammen.
- 10.Kom flødeskum i hver lille tærte.
- 11.Kom en skefuld Nutella og lidt revet appelsinskal på fløden og server.