Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | store rejer |
lidt | olie |
1 stk. | bundt grønne asparges |
Dressing
0.25 l. | piskefløde |
1 dl. | olie |
6 spsk. | mayonnaise |
1 spsk. | sennep |
1 spsk. | citronsaft |
0.5 stk. | hvidløg, revet |
6 stk. | cornichoner |
3 spsk. | kapers |
2 håndfulde | bredbladet persille |
1 håndfuld | spinat |
1 spsk. | løg, revet |
1 tsk. | æblecidereddike |
lidt | salt og sort peber |
lidt | chilipeber |
Anret med
stk. | skiver brød |
lidt | mayonnaise |
2 stk. | avocadoer |
1 stk. | hjertesalat |
2 stk. | æg hårdkogt |
lidt | karse |
Sådan gør du
-
1Steg de optøede rejer i olie på en pande. Bræk den grove stilk på aspargesen fra og kog i let saltet vand i 1 minut. Afdryp.
-
2Dressing: Kom alt i en blender. Blend fint. (Rester opbevares i køleskab, får blød konsistens igen, når den får stuetemperatur. Stivner selvfølgelig lidt på køl.)
-
3Anret med lidt mayonnaise på brødet. Top med avocado, salat, æg, rejer og asparges.
-
4Server med dressing og et drys karse.