Redaktionen anbefaler
![Steven Olsen er kåret som årets kassedame m/k 2024](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-05/Steven.jpg.jpeg?itok=RO02NYz1)
![Laura Bilde i molssofaen](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-12/Molssofaen-liste.jpg.jpeg?itok=obgrtACM)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-12/pernille-skipper.jpg.jpeg?itok=jMUehLOe)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2023-11/Sommerhus-Skagen.jpg.jpeg?itok=27_dLqGj)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2023-03/jordbaer-8.jpg.jpeg?itok=IfL2me9t)
![Grøn basilikum står skarpt](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-09/Krydderurter---basilikum-visner.jpg.jpeg?itok=pjwKpNxG)
275 g | friske rabarber |
1 stk. | stang vanilje |
75 g | sukker |
3 stk. | æggeblommer |
2 spsk. | sukker |
1 tsk. | stødt kardemomme |
1 dl. | piske-fløde |
8 dl. | Kærnemælk |
- | Citronsaft, efter smag |
1 tsk. | smør |
2 spsk. | ahornsirup eller lys sirup |
2 dl. | ymerdrys uden sukker eller tørt, smuldret rugbrød |
Prøv at udskifte halvdelen af rabarberne med jordbær – det smager også skønt og gør koldskålen en smule mere sød. Du kan også bruge 4-6 hele kardemommekapsler i stedet for stødt kardemomme – så skal de blot fjernes inden servering.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10