Pasta med tomat, squash og grønt
- 4 Personer
Ingredienser
400 g | pasta , gerne minipasta, f.eks. genovesine |
1 stk. | rødløg |
2 fed | hvidløg |
4 stk. | tomater |
1 stk. | squash |
2 spsk. | olivenolie |
4 spsk. | tomatpuré |
1 dl. | vand |
- | salt |
- | peber |
- | balsamico |
100 g | feta |
0.5 glas | sort oliven |
Pynt:
- | basilikum eller anden krydderurt |
Sådan gør du
-
1Kog pasta efter anvisningen på emballagen.
-
2Pil og skær løg i tynde både. Pil og hak hvidløg.
-
3Skær tomater og squash i tern.
-
4Opvarm en pande med olivenolie og steg løg og squash i nogle minutter. Tilsæt hvidløg og tomater og steg i 2 min. Tilsæt tomatpuré og 1 dl vand og lad det simre i nogle minutter. Smag til med salt og peber og et par dråber eddike, f.eks.balsamico.
-
5Hæld vandet fra pastaen og vend den med tomat og squash. Krydr med salt og peber.
-
6Bryd fetaen i mindre stykker og pluk basilikummen groft. Vend halvdelen af fetaen i pastaretten.
-
7Anret pastaen med tomat og squash i dybe tallerkener og top med resten af fetaen, oliven og basilikum.
-
8Hvis du har en rest kylling tilovers fra middagen i går, så skær den i tynde skiver som en god topping på pastaretten.