Pasta med tomat, squash og grønt
AFTENSMAD

Pasta med tomat, squash og grønt

En let, hurtig og billig pastaret toppet med feta, oliven og basilikum. 
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g pasta , gerne minipasta, f.eks. genovesine
1 stk. rødløg
2 fed hvidløg
4 stk. tomater
1 stk. squash
2 spsk. olivenolie
4 spsk. tomatpuré
1 dl. vand
- salt
- peber

- balsamico
100 g feta
0.5 glas sort oliven

Pynt:

- basilikum eller anden krydderurt

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pasta efter anvisningen på emballagen.
  2. 2
    Pil og skær løg i tynde både. Pil og hak hvidløg.
  3. 3
    Skær tomater og squash i tern.
  4. 4
    Opvarm en pande med olivenolie og steg løg og squash i nogle minutter. Tilsæt hvidløg og tomater og steg i 2 min. Tilsæt tomatpuré og 1 dl vand og lad det simre i nogle minutter. Smag til med salt og peber og et par dråber eddike, f.eks.balsamico.
  5. 5
    Hæld vandet fra pastaen og vend den med tomat og squash. Krydr med salt og peber.
  6. 6
    Bryd fetaen i mindre stykker og pluk basilikummen groft. Vend halvdelen af fetaen i pastaretten.
  7. 7
    Anret pastaen med tomat og squash i dybe tallerkener og top med resten af fetaen, oliven og basilikum.
  8. 8
    Hvis du har en rest kylling tilovers fra middagen i går, så skær den i tynde skiver som en god topping på pastaretten.