Pasta med to slags laks
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | spaghetti |
2 stk | løg |
- | olie |
1 dl. | hvidvin |
1 dl. | creme fraiche 38 % |
250 g | fersk laks |
100 g | røget laks |
- | salt og sort peber |
Sådan gør du
-
1Sæt pastaen over.
-
2Skær løgene i tynde skiver, og svits i olie.
-
3Hæld vinen over, og lad simre 5 minutter.
-
4Kom creme fraiche og 2-3 dl vand i.
-
5Skær den ferske laks i mindre stykker, og kom i gryden.
-
6Lad simre under låg i 5 minutter.
-
7Skær den røgede laks i mindre stykker, og vend i.
-
8Lad den blive varm.
-
9Smag retten til med salt og peber.
-
10Parmasanost er selvfølgelig også godt at rive over. Eller prøv lidt revet citronskal (økologisk)