Pasta med to slags laks

En lækker, cremet pastaret med røget og fersk laks. Vi tilsætter lidt hvidvin for at give retten ekstra aroma. 
Pasta med to slags laks
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g spaghetti
2 stk løg
- olie
1 dl. hvidvin
1 dl. creme fraiche 38 %
250 g fersk laks
100 g røget laks
- salt og sort peber

Sådan gør du

  1. 1.Sæt pastaen over.
  2. 2.Skær løgene i tynde skiver, og svits i olie.
  3. 3.Hæld vinen over, og lad simre 5 minutter.
  4. 4.Kom creme fraiche og 2-3 dl vand i.
  5. 5.Skær den ferske laks i mindre stykker, og kom i gryden.
  6. 6.Lad simre under låg i 5 minutter.
  7. 7.Skær den røgede laks i mindre stykker, og vend i.
  8. 8.Lad den blive varm.
  9. 9.Smag retten til med salt og peber.
  10. 10.Parmasanost er selvfølgelig også godt at rive over. Eller prøv lidt revet citronskal (økologisk)
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser