Pasta med to slags laks
AFTENSMAD

Pasta med to slags laks

En lækker, cremet pastaret med røget og fersk laks. Vi tilsætter lidt hvidvin for at give retten ekstra aroma. 
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g spaghetti
2 stk. løg
- olie
1 dl. hvidvin
1 dl. creme fraiche 38 %
250 g fersk laks
100 g røget laks
- salt og sort peber

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt pastaen over.
  2. 2
    Skær løgene i tynde skiver, og svits i olie.
  3. 3
    Hæld vinen over, og lad simre 5 minutter.
  4. 4
    Kom creme fraiche og 2-3 dl vand i.
  5. 5
    Skær den ferske laks i mindre stykker, og kom i gryden.
  6. 6
    Lad simre under låg i 5 minutter.
  7. 7
    Skær den røgede laks i mindre stykker, og vend i.
  8. 8
    Lad den blive varm.
  9. 9
    Smag retten til med salt og peber.
  10. 10
    Parmasanost er selvfølgelig også godt at rive over. Eller prøv lidt revet citronskal (økologisk)