Pasta med to slags laks
En lækker, cremet pastaret med røget og fersk laks. Vi tilsætter lidt hvidvin for at give retten ekstra aroma.

- 4 Personer
Ingredienser
300 g | spaghetti |
2 stk | løg |
- | olie |
1 dl. | hvidvin |
1 dl. | creme fraiche 38 % |
250 g | fersk laks |
100 g | røget laks |
- | salt og sort peber |
Sådan gør du
- 1.Sæt pastaen over.
- 2.Skær løgene i tynde skiver, og svits i olie.
- 3.Hæld vinen over, og lad simre 5 minutter.
- 4.Kom creme fraiche og 2-3 dl vand i.
- 5.Skær den ferske laks i mindre stykker, og kom i gryden.
- 6.Lad simre under låg i 5 minutter.
- 7.Skær den røgede laks i mindre stykker, og vend i.
- 8.Lad den blive varm.
- 9.Smag retten til med salt og peber.
- 10.Parmasanost er selvfølgelig også godt at rive over. Eller prøv lidt revet citronskal (økologisk)
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser