Parfait med birkes, honning/safran samt kastanje
DESSERT

Parfait med birkes, honning/safran samt kastanje

Flødeparfaitis med tre forskellige smage; blå birkes, honning og kastanje
  • 4 Personer

Ingredienser

5 stk æggeblommer
0.5 stang vanilje kornene
75 g sukker
3 stk korn groft salt
l. letpisket piskefløde

Smagsgivere

2 spsk. ristede blå birkes
2 spsk. flydende honning
1 knsp. safran
3 spsk. kastanjepuré

Sådan gør du

  1. 1
    Pisk æggeblommer, sukker, vanilje og salt til massen er lys og luftig.
  2. 2
    Vend den letpiskede fløde forsigtigt i, og del portionen i tre.
  3. 3
    Tilsæt hver portion sin smagsgiver.
  4. 4
    Parfaiten fryses ned i passende beholdere.
  5. 5
    Servéres i tre små portioner per person, fx på skeer.