Omelet med to slags laks og spirer

Omelet med lækker edamamemos, varmrøget laks og friske, sprøde lucernespirer. Let og lækker forårsfrokost. 
Omelet med to slags laks og spirer
  • 4 Personer

Ingredienser

12 stk æg
- Lidt peber og salt
- olie

Edamamemos

200 g edamame bønner, optøede
75 g flødeost
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. citronsaft

Topping

125 g varmrøget laks
100 g røget laks
0.5 bakke ærteskud
håndfuld lucernespirer

Sådan gør du

  1. 1.Rør æggene sammen, og steg to mindre omeletter.  
  2. 2.Læg omeletterne på to fade.  
  3. 3.Kom bønner, flødeost, mayonnaise og citronsaft i en blender, og blend det til mos. Smag til med salt og peber.  
  4. 4.Skær omeletterne i lagkage- stykker, og fordel mos, laks og spirer herpå  
Se, hvad vi ellers skriver om: #forret og #morgenmad og brunch