Nudelsalat med kylling
- 4 Personer
Salat:
1 pakke | ægnudler |
2 stk. | kyllingebrystfileter (eller 500 g kylling i strimler) |
3 spsk. | olie |
40 g | mandler |
200 g | spinat |
1 stk. | agurk |
10 stk. | cherrytomater |
2 stk. | gulerødder |
Dressing:
4 spsk. | soja |
4 spsk. | sød chilisauce |
2 tsk. | sukker |
1 stk. | citron , kun saften |
1 tsk. | salt |
1 knsp. | peber |
Sådan gør du
-
1Salat: Kog ægnudlerne, som der står på pakken. Skyl de kogte nudler med koldt vand. Lad dem dryppe af, og hæld dem over i en stor skål.
-
2Skær kyllingebrystfiléterne i strimler. Hæld olie på en stegepande, og varm den op til høj varme. Kom strimlerne af kyllingekød på stegepanden, og skru ned til middel varme. Steg dem i 3-5 minutter. Rør undervejs, så kyllingestykkerne bliver brune på alle sider.
-
3Anbring de stegte kyllingestrimler på en tallerken.
-
4Tør stegepanden af med køkkenrulle. Varm den igen op til middel varme. Kom mandlerne på den tørre stegepande, og rist dem. Rør hele tiden, så de ikke brænder på. De skal kun lige få lidt farve. Anbring mandlerne på en tallerken.
-
5Skyl spinatbladene i vandet og dup dem lidt tørre med et rent viskestykke. Skyl agurken og tomaterne. Skær tomaterne over på midten og agurken i tern. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
-
6Kom kyllingestrimlerne op i skålen til nudlerne. Gør det samme med spinatblade, agurk og gulerod.
-
7Kom soja, sød chilisauce og sukker i en lille skål. Skær citronen over, og pres citronsaften ned i skålen. Rør dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
-
8Hæld dressingen over salaten. Bland det hele godt sammen, og drys med mandler.