Nemme frikadeller
AFTENSMAD

Nemme frikadeller

Frikadeller for begyndere. Skal du have godt med smørsovs, bør du stege frikadellerne i rent smør. 
  • 4 Personer

ingredienser

500 g hakket kalv og flæsk
1 dl. hvedemel
1 stk. løg
2 dl. mælk
- ca. 1 tsk. salt og peber
- smør og olie til stegning

Sådan gør du

  1. 1
    Rør kødet i en skål.
  2. 2
    Drys melet over kødet og vend rundt.
  3. 3
    Riv løget ned i farsen og rør rundt.
  4. 4
    Kom lidt mælk i lidt efter lidt og rør, til du får en fars, som er fast nok til at formes til frikadeller.
  5. 5
    Rør til sidst salt og peber i.
  6. 6
    Form farsen til deller og gennemsteg dem i en blanding af smør og olie.