Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
100 g | rødbede |
1 stk. | æble |
1 stk. | citron uden skræl |
- | lidt chili – kun for smagens skyld, så rolig nu … |
150 g | rødkål |
20 g | tang |
25 g | hasselnødder |
50 g | svesker |
10 g | udblødte chiafrø (det er tørvægten, jeg har angivet) |
1 spsk. | koldpresset hampefrøolie |
2 dl. | vand eller æblemost |
- | hasselnødder ristede |
- | blåbær |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10