Morgengrød af rødbede, chili og rødkål
VEGETAR

Morgengrød af rødbede, chili og rødkål

Ligesom rødbede kan rødkål godt lide chili. Men det er altså ikke meningen, det skal brænde. Det skal bare lige være nok til at få den der varme fornemmelse. Denne grød er en antioxidantbombe – på den gode måde
  • 1 Person

Det skal du bruge

100 g rødbede
1 stk. æble
1 stk. citron uden skræl
- lidt chili – kun for smagens skyld, så rolig nu …
150 g rødkål
20 g tang
25 g hasselnødder
50 g svesker
10 g udblødte chiafrø (det er tørvægten, jeg har angivet)
1 spsk. koldpresset hampefrøolie
2 dl. vand eller æblemost

Ideer til topping:

- hasselnødder ristede
- blåbær

Sådan gør du

  1. 1
    Put alle ingredienser i blenderen, og kør, til du har en jævn og lækker konsistens. Husk, du altid kan rette konsistensen med mere væske, enten ekstra af den fra opskriften eller bare vand.