Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
200 g | hindbær gerne fra Smag Forskellen |
2 stk | bananer |
2 stk | avocadoer |
2 stk | dadler |
100 g | græsk yoghurt |
- | koldt vand Evt lidt koldt vand |
0.5 bakke | solsikkefrø |
1 håndfuld | hindbær |
4 tsk. | solsikkefrø |
Info: Kan ikke forberedes, men bør spises direkte. Både banan og avokado bliver hurtigt mørke i farven. På trods af limesaften. Tip:I stedet for hindbær kan du bruge 100 gram frossen spinat eller grønkål.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10