ANNONCE ANNONCE FROKOST Matjessild og pocheret æg med spinat God anledning til at koge de lækre pocherede æg. Flot farvespil fra æg, rødbeder og spinat 4 Personer Ingredienser 1.5 l vand 4 tsk. hvidvinseddike 1 tsk. fint salt 4 stk. æg store 2 skiver rugbrød lidt olie 150 g frisk spinat 4 stk. matjessildefileter lidt syltede rødbeder - dild ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt en bred gryde med vand over. Tag en hulske frem. 2 Kom eddike og salt i det kogende vand. Skru ned, så vandet kun simrer. 3 Knæk ægget i en lille kop. 4 Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen. 5 Du kan pochere 2 æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 3 minutter. 6 Tag æggene op med hulske. 7 Skær brødet i tern, og rist det i lidt olie. 8 Anret spinaten på 4 tallerkener. 9 Server med matjessild, æg, croutoner, rødbeder og dild. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.