Matjessild og pocheret æg med spinat
- 4 Personer
Ingredienser
1.5 l. | vand |
4 tsk. | hvidvinseddike |
1 tsk. | fint salt |
4 stk. | æg store |
2 skiver | rugbrød |
lidt | olie |
150 g | frisk spinat |
4 stk. | matjessildefileter |
lidt | syltede rødbeder |
- | dild |
Sådan gør du
-
1Sæt en bred gryde med vand over. Tag en hulske frem.
-
2Kom eddike og salt i det kogende vand. Skru ned, så vandet kun simrer.
-
3Knæk ægget i en lille kop.
-
4Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen.
-
5Du kan pochere 2 æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 3 minutter.
-
6Tag æggene op med hulske.
-
7Skær brødet i tern, og rist det i lidt olie.
-
8Anret spinaten på 4 tallerkener.
-
9Server med matjessild, æg, croutoner, rødbeder og dild.