Matjessild og pocheret æg med spinat
God anledning til at koge de lækre pocherede æg. Flot farvespil fra æg, rødbeder og spinat

- 4 Personer
Ingredienser
1.5 l. | vand |
4 tsk. | hvidvinseddike |
1 tsk. | fint salt |
4 stk | store æg |
2 skiver | rugbrød |
lidt | olie |
150 g | frisk spinat |
4 stk | matjessildefileter |
lidt | syltede rødbeder |
- | dild |
Sådan gør du
- 1.Sæt en bred gryde med vand over. Tag en hulske frem.
- 2.Kom eddike og salt i det kogende vand. Skru ned, så vandet kun simrer.
- 3.Knæk ægget i en lille kop.
- 4.Hæld nu forsigtigt ægget i vandet. Saml det let med hulskeen.
- 5.Du kan pochere 2 æg ad gangen. Lad dem simre i cirka 3 minutter.
- 6.Tag æggene op med hulske.
- 7.Skær brødet i tern, og rist det i lidt olie.
- 8.Anret spinaten på 4 tallerkener.
- 9.Server med matjessild, æg, croutoner, rødbeder og dild.