ANNONCE ANNONCE SNACKS OG TILBEHøR Marcipan og chokoladekugler med whisky Nogle er rullet i pecannødder, andre i revet chokolade. 4 Personer Kugler 150 g marcipan 1.5 spsk. whisky 50 g hakket mørk chokolade 25 g smør Drys 2 spsk. lidt revet chokolade til drys 4 spsk. Hakkede pekannødder ANNONCE Sådan gør du 1 Del marcipananen i mindre stykker, og kom den i en skål. Ælt marcipanen med whisky. Smag på marcipanen, måske ønsker du lidt mere whiskysmag. 2 Kom chokolade og smør i skålen, og bland det godt sammen 3 Del marcipanen i mundrette stykker, og rul dem til kugler. Rul halvdelen i chokolade og den anden halvdel i nødder. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.