Redaktionen anbefaler






2 tsk. | olie |
4 stk. | rødløg i tynde skiver |
1 tsk. | salt |
2 spsk. | hvidvinseddike |
2 tsk. | rosa peber (hel) |
1 tsk. | sukker |
1 dl | vand |
3 tsk. | salt |
1 tsk. | stærk paprika |
1 tsk. | chiliflage |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | groft knuste fennikelfrø (kan udelades) |
1 tsk. | hvidløgspulver |
- | friskkværnet peber |
300 g | nakkekotelet |
- | olie til stegning |
100 g | spæde salater eks. feldsalat |
1 potte | Friske koriander |
2 stk. | moden avokado i skiver |
150 g | cremefraiche til servering |
100 g | pizzamel (eller almindelig hvedemel) |
75 g | majsmel |
1 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | salt |
25 g | smør |
1 dl | danskvand |