FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 2 tsk. | olie |
| 4 stk. | rødløg i tynde skiver |
| 1 tsk. | salt |
| 2 spsk. | hvidvinseddike |
| 2 tsk. | rosa peber (hel) |
| 1 tsk. | sukker |
| 1 dl | vand |
| 3 tsk. | salt |
| 1 tsk. | stærk paprika |
| 1 tsk. | chiliflage |
| 1 tsk. | stødt spidskommen |
| 1 tsk. | groft knuste fennikelfrø (kan udelades) |
| 1 tsk. | hvidløgspulver |
| - | friskkværnet peber |
| 300 g | nakkekotelet |
| - | olie til stegning |
| 100 g | spæde salater eks. feldsalat |
| 1 potte | Friske koriander |
| 2 stk. | moden avokado i skiver |
| 150 g | cremefraiche til servering |
| 100 g | pizzamel (eller almindelig hvedemel) |
| 75 g | majsmel |
| 1 tsk. | bagepulver |
| 1 tsk. | salt |
| 25 g | smør |
| 1 dl | danskvand |