Mac and cheese muffins
- 4 Personer
Ingredienser
200 g | pasta eksempelvis makaroni |
2 stk. | gulerødder |
1 stk. | løg |
2 fed | hvidløg |
1 stk. | peberfrugt |
3 stk. | æg |
150 g | skinkestrimler |
1 tsk. | stødt muskat |
1 tsk. | salt |
1 knsp. | peber |
3 dl. | madlavningsfløde |
100 g | ost |
Sådan gør du
-
1Bræk pastaerne/spaghettierne i 3 stykker, så de bliver mindre. Kog dem, som der står på pakken. Gør fyldet klar imens.
-
2Fyld: Tænd ovnen på 200 grader. Skræl og riv gulerødder på den grove side af rivejernet. Kom dem op i en stor røreskål. Pil og riv løget på den grove side af rivejernet. Kom det op i skålen. Pil og pres hvidløgene, og kom dem op i skålen. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Kom dem op i skålen.
-
3Slå æggene ud i en skål.
-
4Kom skinkestrimler, muskatnød, revne gulerødder, salt, peber og madlavningsfløde op i skålen, og rør det sammen.
-
5Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget.
-
6Kom muffinformene i metalformen. Fordel pastaen i muffinformene. Kom grøntsagsfyldet ovenpå pastaen. Drys med revet ost.
-
7Bag muffinsene i 15-20 minutter, eller til osten bliver gylden.