Mac and cheese muffins
FROKOST

Mac and cheese muffins

  • 4 Personer

Ingredienser

200 g pasta eksempelvis makaroni
2 stk. gulerødder
1 stk. løg
2 fed hvidløg
1 stk. peberfrugt
3 stk. æg
150 g skinkestrimler
1 tsk. stødt muskat
1 tsk. salt
1 knsp. peber

3 dl. madlavningsfløde
100 g ost

Sådan gør du

  1. 1
    Bræk pastaerne/spaghettierne i 3 stykker, så de bliver mindre. Kog dem, som der står på pakken. Gør fyldet klar imens.
  2. 2
    Fyld: Tænd ovnen på 200 grader. Skræl og riv gulerødder på den grove side af rivejernet. Kom dem op i en stor røreskål. Pil og riv løget på den grove side af rivejernet. Kom det op i skålen. Pil og pres hvidløgene, og kom dem op i skålen. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Kom dem op i skålen.
  3. 3
    Slå æggene ud i en skål.
  4. 4
    Kom skinkestrimler, muskatnød, revne gulerødder, salt, peber og madlavningsfløde op i skålen, og rør det sammen.
  5. 5
    Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget.
  6. 6
    Kom muffinformene i metalformen. Fordel pastaen i muffinformene. Kom grøntsagsfyldet ovenpå pastaen. Drys med revet ost.
  7. 7
    Bag muffinsene i 15-20 minutter, eller til osten bliver gylden.