Sangria rimer på solkyst og saltvand, men hvorfor vente til sommer med at nyde Spaniens nationaldrik? Vi præsenterer her den lune vinter-Sangria, der spreder hygge og holder kulden ude.
4 Personer
Ingredienser
750 ml
rødvin gerne Rioja
1 stk.
vaniljestang
2 stk.
kanelstænger
1 dl
rørsukker
-
citronsaft af 1 citron
-
appelsinsaft af 1 appelsin
2 stk.
appelsiner
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kom vin i en gryde.
2
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
3
Kom korn, vaniljestang, kanelstænger og sukker i gryden.
4
Varm helt op, dog uden at vinen koger.
5
Sluk og lad stå i 30 minutter.
6
Tag vaniljestang og kanel op og kom citron og appelsinsaft i gryden.
7
Lun og smag til.
8
Skær skrællet appelsin i tern og kom i fire glas. Hæld vinen herpå og server.