Lun vinter-Sangria

Sangria rimer på solkyst og saltvand, men hvorfor vente til sommer med at nyde Spaniens nationaldrik? Vi præsenterer her den lune vinter-Sangria, der spreder hygge og holder kulden ude. 
Lun vinter-Sangria
  • 4 Personer

Ingredienser

750 ml. rødvin, gerne Rioja
1 stk. vaniljestang
2 stk kanelstænger
1 dl. rørsukker
- saft af 1 citron
- saft af en appelsin
2 stk appelsiner

Sådan gør du

  1. 1.Kom vin i en gryde.
  2. 2.Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  3. 3.Kom korn, vaniljestang, kanelstænger og sukker i gryden.
  4. 4.Varm helt op, dog uden at vinen koger.
  5. 5.Sluk og lad stå i 30 minutter.
  6. 6.Tag vaniljestang og kanel op og kom citron og appelsinsaft i gryden.
  7. 7.Lun og smag til.
  8. 8.Skær skrællet appelsin i tern og kom i fire glas. Hæld vinen herpå og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #få ingredienser og #drikke