Lun vinter-Sangria
Sangria rimer på solkyst og saltvand, men hvorfor vente til sommer med at nyde Spaniens nationaldrik? Vi præsenterer her den lune vinter-Sangria, der spreder hygge og holder kulden ude.

- 4 Personer
Ingredienser
750 ml. | rødvin, gerne Rioja |
1 stk. | vaniljestang |
2 stk | kanelstænger |
1 dl. | rørsukker |
- | saft af 1 citron |
- | saft af en appelsin |
2 stk | appelsiner |
Sådan gør du
- 1.Kom vin i en gryde.
- 2.Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
- 3.Kom korn, vaniljestang, kanelstænger og sukker i gryden.
- 4.Varm helt op, dog uden at vinen koger.
- 5.Sluk og lad stå i 30 minutter.
- 6.Tag vaniljestang og kanel op og kom citron og appelsinsaft i gryden.
- 7.Lun og smag til.
- 8.Skær skrællet appelsin i tern og kom i fire glas. Hæld vinen herpå og server.