Laks med krebsesalat
FROKOST

Laks med krebsesalat

Får du gæster til frokost, kan du med fordel lave disse nemme stykker smørrebrød toppet med røget laks og krebsehalesalat. 
  • 8 Personer

Ingredienser

8 stk. halve skiver smurt rugbrød eller franskbrød, hvis du foretrækker det.
200 g krebsehaler i lage eller optøede
1 dl. creme fraiche 18 %
0.5 dl. mayonnaise'
1 stk. lille løg
lidt dild, finthakket
8 stk. skiver røget laks
- salt og peber
1 stk. krølsalat

Sådan gør du

  1. 1
    Afdryp krebsehalerne.
  2. 2
    Rør creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål.
  3. 3
    Hak løg fint, og vend i sammen med dild.
  4. 4
    Vend krebsehalerne i.
  5. 5
    Smag til med salt og peber.
  6. 6
    Læg salatblade og laks på brødet og top med salaten, drys evt. lidt dild over.