Laks med krebsesalat

Får du gæster til frokost, kan du med fordel lave disse nemme stykker smørrebrød toppet med røget laks og krebsehalesalat. 
Laks med krebsesalat
  • 8 Personer

Ingredienser

8 stk halve skiver smurt rugbrød eller franskbrød, hvis du foretrækker det.
200 g krebsehaler i lage eller optøede
1 dl. creme fraiche 18 %
0.5 dl. mayonnaise'
1 stk. lille løg
lidt dild, finthakket
8 stk skiver røget laks
- salt og peber
1 stk. krølsalat

Sådan gør du

  1. 1.Afdryp krebsehalerne.
  2. 2.Rør creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål.
  3. 3.Hak løg fint, og vend i sammen med dild.
  4. 4.Vend krebsehalerne i.
  5. 5.Smag til med salt og peber.
  6. 6.Læg salatblade og laks på brødet og top med salaten, drys evt. lidt dild over.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost