Laks med krebsesalat
Får du gæster til frokost, kan du med fordel lave disse nemme stykker smørrebrød toppet med røget laks og krebsehalesalat.

- 8 Personer
Ingredienser
8 stk | halve skiver smurt rugbrød eller franskbrød, hvis du foretrækker det. |
200 g | krebsehaler i lage eller optøede |
1 dl. | creme fraiche 18 % |
0.5 dl. | mayonnaise' |
1 stk. | lille løg |
lidt | dild, finthakket |
8 stk | skiver røget laks |
- | salt og peber |
1 stk. | krølsalat |
Sådan gør du
- 1.Afdryp krebsehalerne.
- 2.Rør creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål.
- 3.Hak løg fint, og vend i sammen med dild.
- 4.Vend krebsehalerne i.
- 5.Smag til med salt og peber.
- 6.Læg salatblade og laks på brødet og top med salaten, drys evt. lidt dild over.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost