Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
450 g | oksekød 10-18% fedt |
1 tsk. | fint salt |
2 fed | hvidløg Fintrevet |
lidt | peber Friskkværnet |
2 kviste | frisk rosmarin Finthakket, eller 1 tsk. tørret |
1 stk. | lille skalotteløg Revet |
1 stk. | æg M/L |
60 g | rasp Brug grov rasp (panko), eller 1,5 skive smuldret hvidt brød |
1 dl. | mælk Vand kan også bruges |
- | tomatsauce |
- | revet parmesan |
- | pasta |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10