Kylling i karry er en storfavorit i de fleste hjem. Retten er krydret uden at være stærk, og den har en lækker, rund og cremet konsistens. Det er et hit for store og små.
Prøv denne hurtige opskrift på kylling i karry med grøntsager, og spar tid i køkkenet. Bon appetit!
4 Personer
20 Minutes
Kylling i karry
4
kyllingebrystfilet
-
salt
2 spsk.
olie og/eller smør
1 spsk.
karry
1.5 dl
vand
800 g
frossen grøntsagsblanding
1 dl
piskefløde
-
peber
Tilbehør
-
ris
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kog risene, så de er klar, når retten er færdig. Du kan også servere kartofler til.
2
Drys salt på kyllingen, og brun den af på begge sider i olie og/eller smør i en stor gryde eller sauterpande.
3
Drys karry på, og vend rundt, så det også bliver stegt lidt.
4
Kom vandet i gryden/panden, og skrab bunden fri for karry. Tilsæt grøntsagerne, og læg låg på.
5
Lad retten simre i ca. 15 minutter. Tilføj evt. mere vand undervejs, så der hele tiden er væske i gryden. Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne gennemvarme.
6
Tilsæt fløden, og smag til med salt og peber.
7
Hvis du vil have en mere cremet ret, kan du tilføje lidt maizena, der er rørt op i kold mælk. Så skal retten bare lige op at koge igen, efter det er tilsat.
Alternativt kan du tilføje en spiseskefuld hvedemel sammen med karryen, når du har stegt kyllingen.