Redaktionen anbefaler






150 g | hvedemel |
25 g | groft mel, f.eks. grahamsmel |
1 tsk. | salt |
50 g | koldt smør |
2 spsk. | yoghurt naturel |
1 spsk. | koldt vand, til at samle dejen |
1 spsk. | olivenolie |
2 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | tørret chili (ca.) |
1 fed | hvidløg, fintrevet |
400 g | hakket lammekød |
6 tsk. | forårsløg, grofthakkede |
100 g | soltørrede tomater, grofthakkede |
3 stk. | æg |
175 g | græsk yoghurt |
3 spsk. | Mælk eller fløde |
1 tsk. | salt |
- | friskkværnet peber |
75 g | revet ost eller cremet feta |
150 g | spinat |
- | En god grøn salat |
Bag tærten et par dage inden servering og frys den ned. Tag den ud et par timer inden servering og lun den i ovnen ved 150C. Har du en rest kold lammekød tilbage, så skær den i små tern og brug det i stedet for hakket lammekød.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10