Kold grøntsagssuppe med smørstegte rugbrødshumpler
Foruden at smage rigtig godt er denne kolde grøntsagssuppe også helt vildt hurtig at lave. Og så kan den faktisk hjælpe dig med at rydde lidt op i grøntsagsskuffen i køleskabet og i kurven eller kassen med brød.

- 4 Personer
- 15 Minutes
Ingredienser
1 stk. | courgette |
1 stk. | løg |
lidt | olie |
2 håndfulde | spinat |
1 stk. | grøntsagsbouillon |
2 dl. | vand |
2 dl. | frosne grønne ærter |
100 g | tofu |
lidt | salt og sort peber |
1 stk. | citron |
2 skiver | rugbrød meget tykke |
lidt | smør |
Drys
- | nogle mynteblade |
- | Nigellafrø |
Sådan gør du
- 1.Skær courgette og løg i mindre stykker, og svits i olie på en pande. Kom spinat på panden, og lad den falde sammen.
- 2.Kom grøntsagerne i en blender sammen med bouillonterning og vand. Tilføj ærter og tofu, og blend til cremet konsistens. Tilføj mere koldt vand, hvis du ønsker en tyndere suppe. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- 3.Skær brød i humpler og steg gyldne i smør på en pande.