Kold grøntsagssuppe med smørstegte rugbrødshumpler
- 4 Personer
- 15 Minutes
Ingredienser
1 stk. | courgette |
1 stk. | løg |
lidt | olie |
2 håndfulde | spinat |
1 stk. | grøntsagsbouillon |
2 dl. | vand |
2 dl. | frosne grønne ærter |
100 g | tofu |
lidt | salt og sort peber |
1 stk. | citron |
2 skiver | rugbrød meget tykke |
lidt | smør |
Drys
- | nogle mynteblade |
- | Nigellafrø |
Sådan gør du
-
1Skær courgette og løg i mindre stykker, og svits i olie på en pande. Kom spinat på panden, og lad den falde sammen.
-
2Kom grøntsagerne i en blender sammen med bouillonterning og vand. Tilføj ærter og tofu, og blend til cremet konsistens. Tilføj mere koldt vand, hvis du ønsker en tyndere suppe. Smag til med salt, peber og citronsaft.
-
3Skær brød i humpler og steg gyldne i smør på en pande.