Kokostrøfler med kakaopulver
Dadler har erstattet sukker i disse lækkerbiskner med gods i. Trøflerne skal spises kolde fra køleskabet.

- 4 Personer
Ingredienser
3 spsk. | kokosmel |
5 stk | dadel |
1 håndfuld | mandel |
2 spsk. | rå kakaopulver (eller almindelig kakaopulver) |
2 spsk. | kokosolie (gerne økologisk & koldpresset) |
1 knsp. | havsalt |
1 knsp. | vanilje |
1 tsk. | Agavesirup eller anden sirup |
Sådan gør du
- 1.Hak mandler og dadler i en minihakker eller en blender.
- 2.Tilsæt kokosmelet, den rå kakaopulver, salt, kokosolie (husk at tage den ud af køleskabet i god tid da den ellers vil være alt for hård at få ud af glasset) og evt. agavesirup.
- 3.Blend det hele igen.
- 4.Tilsæt mere kokosolie hvis massen ikke hænger nok sammen.
- 5.Rul massen til små kugler og vend dem i kokosmel eller rå kakaopulver.
- 6.Opbevar kokoskuglerne i køleskabet ca. ½ time inden servering.
- 7.Luna Krause, hun har madbloggen: Månebarnet http://hijaluna.wordpress.com/