Dadler har erstattet sukker i disse lækkerbiskner med gods i. Trøflerne skal spises kolde fra køleskabet.
4 Personer
Ingredienser
3 spsk.
kokosmel
5 stk.
dadel
1 håndfuld
mandel
2 spsk.
kakaopulver
2 spsk.
kokosolie (gerne økologisk & koldpresset)
1 knsp.
havsalt
1 knsp.
vanilje
1 tsk.
agavesirup eller anden sirup
ANNONCE
Sådan gør du
1
Hak mandler og dadler i en minihakker eller en blender.
2
Tilsæt kokosmelet, den rå kakaopulver, salt, kokosolie (husk at tage den ud af køleskabet i god tid da den ellers vil være alt for hård at få ud af glasset) og evt. agavesirup.
3
Blend det hele igen.
4
Tilsæt mere kokosolie hvis massen ikke hænger nok sammen.
5
Rul massen til små kugler og vend dem i kokosmel eller rå kakaopulver.
6
Opbevar kokoskuglerne i køleskabet ca. ½ time inden servering.
7
Luna Krause, hun har madbloggen: Månebarnet http://hijaluna.wordpress.com/