Køleskabsgrød
- 2 Personer
Ingredienser
300 g | yoghurt Brug evt. skyr |
25 g | havregryn |
3 spsk. | solbærsaft Juice kan også anvendes |
2 spsk. | kokosflager Rist før brug |
2 spsk. | solsikkekerner |
1 dl. | tørrede tranebær |
lidt | vaniljepulver Efter smag |
Topping
lidt | bær friske - til pynt |
lidt | Skovsyre Til pynt |
Sådan gør du
-
1Rør yoghurt, havregryn, saft, kokos, kerner og bær sammen i en skål. Smag til med vanilje og tilsæt lidt mælk eller vand, hvis konsistensen er meget tyk. Fordel yoghurtblandingen i 3-4 glas, og sæt dem tildækket på køl i 6-8 timer eller natten over. Havregrynene suger væske til sig og tykner grøden.
-
2Server grøden køleskabskold og toppet med frisk frugt.