Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 spsk. | kokosolie |
2 stk | løg hakkede |
2 fed | hvidløg pressede |
3 tsk. | god karry |
1 tsk. | gurkemeje |
350 g | hakket oksekød 4-7% |
1.2 l. | grøntsagsbouillon |
1 stk. | blomkål delt i små buketter |
250 g | grønne linser kogte |
2 dl. | kokosmælk (kan udelades, men gør suppen mere cremet) |
lidt | Sambal Oelek efter smag |
lidt | limesaft efter smag |
lidt | salt og sort peber |
- | naanbrød |
- | græskarkerne, ristede |
- | frisk persille |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10