Vi anretter danske råvarer såsom grønne bønner, spidskål og entrecote på japansk. Smukkest ser det ud, hvis du serverer retten på et serveringsfad. Pinde er i den grad tilladt at spise med!
4 Personer
Ingredienser
4 håndfulde
grønne bønner
1 stk.
spidskål
4 stk.
bøffer for eksempel entrecote
-
smør til stegning
-
salt og peber
4 stk.
tomater
1 stk.
citron
3 spsk.
sesamolie
1 spsk.
citronsaft
1 fed
hvidløg
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kom vand og lidt salt i en gryde, og kog op.
2
Kog bønnerne 1-2 minutter, og tag op.
3
Skær spidskål i skiver, og kom i gryden.
4
Kog dem i 1 minut, og tag op.
5
Imens steger du bøfferne, dryssede med salt og peber, i smør på en pande.
6
1-2 minutter per side.
7
Skær tomater i skiver og citron i både.
8
Rør olie, citronsaft og revet hvidløg sammen.
9
Anret maden på fad eller tallerken, og dryp olie henover.