Japansk på dansk

Vi anretter danske råvarer såsom grønne bønner, spidskål og entrecote på japansk. Smukkest ser det ud, hvis du serverer retten på et serveringsfad. Pinde er i den grad tilladt at spise med! 
Japansk på dansk
  • 4 Personer

Ingredienser

4 håndfulde grønne bønner
1 stk. spidskål
4 stk bøffer for eksempel entrecote
- smør til stegning
- salt og peber
4 stk tomater
1 stk. citron
3 spsk. sesamolie
1 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg

Sådan gør du

  1. 1.Kom vand og lidt salt i en gryde, og kog op.
  2. 2.Kog bønnerne 1-2 minutter, og tag op.
  3. 3.Skær spidskål i skiver, og kom i gryden.
  4. 4.Kog dem i 1 minut, og tag op.
  5. 5.Imens steger du bøfferne, dryssede med salt og peber, i smør på en pande.
  6. 6.1-2 minutter per side.
  7. 7.Skær tomater i skiver og citron i både.
  8. 8.Rør olie, citronsaft og revet hvidløg sammen.
  9. 9.Anret maden på fad eller tallerken, og dryp olie henover.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad