Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 dl. | lunkent vand |
2 dl. | Kærnemælk eller kefir/A38 |
15 g | gær |
125 g | grønne linser kogte, fra brik eller dåse, afdryppede |
50 g | græskarkerner |
50 g | fuldkorns hvedemel |
575 g | pizzamel eller almindeligt hvedemel |
8 g | fint salt |
- | mel til formning |
- | græskarkerner til formning |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10