Honningmarineret laks med lime og rødløg
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | laksesteaks |
2 spsk. | sojasauce |
2 spsk. | honning |
1 stk. | lime |
- | peber |
1 spsk. | neutral olie, ikke olivenolie |
1 stk. | rødløg |
1 fed | hvidløg |
300 g | pasta, for eksempel pappardelle |
500 g | grøn asparges |
Sådan gør du
-
1Rør soja, honning, saft fra en lime, lidt peber og olie sammen i den ildfaste form.
-
2Hak løgene og vend dem i marinaden.
-
3Vend laksen i marinaden. Dæk den med film og stil den i køleskab.
-
4Sæt ovnen på 225 grader. Og tag laksen ud og lad den stå ude, indtil ovnen er varm.
-
5Bag laksen i 10-12 minutter.
-
6Kog pastaen i de minutter, der anbefales på emballagen.
-
7Sæt en ekstra gryde med vand over.
-
8Bræk det nederste af aspargesene fra og kog dem møre i letsaltet vand i 1-2 minutter.
-
9Server laksen og saucen med pasta og asparges.
Tip!
Læg laksen og marinaden i en ildfast form, så er det nemt at stille den i ovnen og servere den direkte fra fadet.