Honningglaseret svinemørbrad fyldt med svesker, serveret med grønkålssalat
Sød honning og svesker klæder svinekødet, som får en smag af Asien, når den steges på panden.

- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | svinemørbrad |
12 stk | svesker |
- | salt og peber |
15 g | smør og 2 spsk. olie |
3 spsk. | honning |
- | sojasauce |
1 kg | aspargeskartofler |
12 stk | friske grønkålsblade |
1 dl. | piske-fløde |
6 spsk. | solsikkekerne |
4 stk | brød |
Sådan gør du
- 1.Skær ca. 6 snit ind i hver svinemørbrad.
- 2.Hullet skal være stort nok til, at en sveske kan presses ind.
- 3.Drys kødet med salt og peber.
- 4.Brun de fyldte svinemørbrad på alle sider i smør og olie på en pande.
- 5.Skru ned for varmen og lad kødet stege færdig i ca. 15 minutter.
- 6.Sæt kartoflerne over.
- 7.Kom honning på panden og lad den smelte.
- 8.Hæld honning over kødet og vend rundt.
- 9.Smag til med sojasauce.
- 10.Hak grønkål fint.
- 11.Kom solsikkekerner på en tør pande og rist dem gyldne.
- 12.Bland grønkål, fløde og solsikkekerner i en skål og smag til med salt.
- 13.Skær svinemørbraden i skiver og server med sky, kartofler og salat.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad