Honningglaseret svinemørbrad fyldt med svesker, serveret med grønkålssalat
AFTENSMAD

Honningglaseret svinemørbrad fyldt med svesker, serveret med grønkålssalat

Sød honning og svesker klæder svinekødet, som får en smag af Asien, når den steges på panden.  
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. svinemørbrad
12 stk. svesker
- salt og peber
15 g smør og 2 spsk. olie
3 spsk. honning
- sojasauce
1 kg aspargeskartofler
12 stk. friske grønkålsblade
1 dl. piske-fløde
6 spsk. solsikkekerne
4 stk. brød

Sådan gør du

  1. 1
    Skær ca. 6 snit ind i hver svinemørbrad.
  2. 2
    Hullet skal være stort nok til, at en sveske kan presses ind.
  3. 3
    Drys kødet med salt og peber.
  4. 4
    Brun de fyldte svinemørbrad på alle sider i smør og olie på en pande.
  5. 5
    Skru ned for varmen og lad kødet stege færdig i ca. 15 minutter.
  6. 6
    Sæt kartoflerne over.
  7. 7
    Kom honning på panden og lad den smelte.
  8. 8
    Hæld honning over kødet og vend rundt.
  9. 9
    Smag til med sojasauce.
  10. 10
    Hak grønkål fint.
  11. 11
    Kom solsikkekerner på en tør pande og rist dem gyldne.
  12. 12
    Bland grønkål, fløde og solsikkekerner i en skål og smag til med salt.
  13. 13
    Skær svinemørbraden i skiver og server med sky, kartofler og salat.