Honningglaseret svinemørbrad fyldt med svesker, serveret med grønkålssalat
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | svinemørbrad |
12 stk. | svesker |
- | salt og peber |
15 g | smør og 2 spsk. olie |
3 spsk. | honning |
- | sojasauce |
1 kg | aspargeskartofler |
12 stk. | friske grønkålsblade |
1 dl. | piske-fløde |
6 spsk. | solsikkekerne |
4 stk. | brød |
Sådan gør du
-
1Skær ca. 6 snit ind i hver svinemørbrad.
-
2Hullet skal være stort nok til, at en sveske kan presses ind.
-
3Drys kødet med salt og peber.
-
4Brun de fyldte svinemørbrad på alle sider i smør og olie på en pande.
-
5Skru ned for varmen og lad kødet stege færdig i ca. 15 minutter.
-
6Sæt kartoflerne over.
-
7Kom honning på panden og lad den smelte.
-
8Hæld honning over kødet og vend rundt.
-
9Smag til med sojasauce.
-
10Hak grønkål fint.
-
11Kom solsikkekerner på en tør pande og rist dem gyldne.
-
12Bland grønkål, fløde og solsikkekerner i en skål og smag til med salt.
-
13Skær svinemørbraden i skiver og server med sky, kartofler og salat.