Haps - Engelsk bøf med løg
Som hapser på buffeten eller som delikat natmad. Dryp eventuelt med lidt engelsk sovs lige før servering, eller sæt flasken på bordet.

- 10 Personer
Ingredienser
8 stk | Mellemstore kartofler |
4 stk | engelske bøffer |
- | salt og peber |
1 stk. | lille fennikel |
2 stk | løg |
- | smør og olie |
- | Ærteskud eller krydderurter |
- | cocktailpind |
Sådan gør du
- 1.Kog kartoflerne med skræl og afkøl.
- 2.Tag bøfferne ud af køleskabet, og krydr med salt og peber.
- 3.Del fennikel i fire både og kom i letsaltet koldt vand i en gryde og skru op.
- 4.Lad det småkoge i 8 minutter. Tag op og afdryp.
- 5.Skær løg i helt tynde skiver og steg bløde i smør og olie.
- 6.Pil kartoflerne og skær i cirka to centimeter tykke skiver.
- 7.Skær fennikel i små stykker.
- 8.Steg bøfferne et til to minutter på hver side i smør og olie.
- 9.Skær hver bøf i cirka fem mundrette stykker.
- 10.Anret bøfferne på kartoffelskiverne og top med bløde løg og fennikel.
- 11.Pynt med urter og sæt en cocktailpind i hver.
- 12.Server straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser