Haps - Engelsk bøf med løg
AFTENSMAD

Haps - Engelsk bøf med løg

Som hapser på buffeten eller som delikat natmad. Dryp eventuelt med lidt engelsk sovs lige før servering, eller sæt flasken på bordet.
  • 10 Personer

Ingredienser

8 stk. Mellemstore kartofler
4 stk. engelske bøffer
- salt og peber
1 stk. lille fennikel
2 stk. løg
- smør og olie
- Ærteskud eller krydderurter
- cocktailpind

Sådan gør du

  1. 1
    Kog kartoflerne med skræl og afkøl.
  2. 2
    Tag bøfferne ud af køleskabet, og krydr med salt og peber.
  3. 3
    Del fennikel i fire både og kom i letsaltet koldt vand i en gryde og skru op.
  4. 4
    Lad det småkoge i 8 minutter. Tag op og afdryp.
  5. 5
    Skær løg i helt tynde skiver og steg bløde i smør og olie.
  6. 6
    Pil kartoflerne og skær i cirka to centimeter tykke skiver.
  7. 7
    Skær fennikel i små stykker.
  8. 8
    Steg bøfferne et til to minutter på hver side i smør og olie.
  9. 9
    Skær hver bøf i cirka fem mundrette stykker.
  10. 10
    Anret bøfferne på kartoffelskiverne og top med bløde løg og fennikel.
  11. 11
    Pynt med urter og sæt en cocktailpind i hver.
  12. 12
    Server straks.