Haps - Engelsk bøf med løg
- 10 Personer
Ingredienser
8 stk. | Mellemstore kartofler |
4 stk. | engelske bøffer |
- | salt og peber |
1 stk. | lille fennikel |
2 stk. | løg |
- | smør og olie |
- | Ærteskud eller krydderurter |
- | cocktailpind |
Sådan gør du
-
1Kog kartoflerne med skræl og afkøl.
-
2Tag bøfferne ud af køleskabet, og krydr med salt og peber.
-
3Del fennikel i fire både og kom i letsaltet koldt vand i en gryde og skru op.
-
4Lad det småkoge i 8 minutter. Tag op og afdryp.
-
5Skær løg i helt tynde skiver og steg bløde i smør og olie.
-
6Pil kartoflerne og skær i cirka to centimeter tykke skiver.
-
7Skær fennikel i små stykker.
-
8Steg bøfferne et til to minutter på hver side i smør og olie.
-
9Skær hver bøf i cirka fem mundrette stykker.
-
10Anret bøfferne på kartoffelskiverne og top med bløde løg og fennikel.
-
11Pynt med urter og sæt en cocktailpind i hver.
-
12Server straks.