ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Haps - Engelsk bøf med løg Som hapser på buffeten eller som delikat natmad. Dryp eventuelt med lidt engelsk sovs lige før servering, eller sæt flasken på bordet. 10 Personer Ingredienser 8 stk. Mellemstore kartofler 4 stk. engelske bøffer - salt og peber 1 stk. lille fennikel 2 stk. løg - smør og olie - ærteskud - cocktailpind ANNONCE Sådan gør du 1 Kog kartoflerne med skræl og afkøl. 2 Tag bøfferne ud af køleskabet, og krydr med salt og peber. 3 Del fennikel i fire både og kom i letsaltet koldt vand i en gryde og skru op. 4 Lad det småkoge i 8 minutter. Tag op og afdryp. 5 Skær løg i helt tynde skiver og steg bløde i smør og olie. 6 Pil kartoflerne og skær i cirka to centimeter tykke skiver. 7 Skær fennikel i små stykker. 8 Steg bøfferne et til to minutter på hver side i smør og olie. 9 Skær hver bøf i cirka fem mundrette stykker. 10 Anret bøfferne på kartoffelskiverne og top med bløde løg og fennikel. 11 Pynt med urter og sæt en cocktailpind i hver. 12 Server straks. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.