Grillrøget laks
AFTENSMAD

Grillrøget laks

Laks med akaciehonning og mandelflager på grill gør underværker i sommervarmen. 
  • 6 Personer

Laksen

1 stk. lakseside
- akaciehonning
- mandelflage

Dressing

3 dl. cremefraiche 18%
2 stk. limefrugter
- akaciehonning

Sådan gør du

  1. 1
    Laksen: Pensl en fersk lakseside med akaciehonning.
  2. 2
    Drys mandelflager over.
  3. 3
    Læg laksesiden på en planke, i et fad eller blot på sølvpapir.
  4. 4
    Grill laksen cirka 23 minutter ved 175 grader.
  5. 5
    Grillen skal være lukket under grillningen.
  6. 6
    Dressing: Cremefraiche smages til med skallen fra to limefrugter.
  7. 7
    Tilsæt lidt akaciehonning og saften fra en halv lime.