Grillrøget laks

Laks med akaciehonning og mandelflager på grill gør underværker i sommervarmen. 
Grillrøget laks
  • 6 Personer

Laksen

1 stk. lakseside
- akaciehonning
- mandelflage

Dressing

3 dl. cremefraiche 18%
2 stk limefrugter
- akaciehonning

Sådan gør du

  1. 1.Laksen: Pensl en fersk lakseside med akaciehonning.
  2. 2.Drys mandelflager over.
  3. 3.Læg laksesiden på en planke, i et fad eller blot på sølvpapir.
  4. 4.Grill laksen cirka 23 minutter ved 175 grader.
  5. 5.Grillen skal være lukket under grillningen.
  6. 6.Dressing: Cremefraiche smages til med skallen fra to limefrugter.
  7. 7.Tilsæt lidt akaciehonning og saften fra en halv lime.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser