Grillrøget laks
Laks med akaciehonning og mandelflager på grill gør underværker i sommervarmen.

- 6 Personer
Laksen
1 stk. | lakseside |
- | akaciehonning |
- | mandelflage |
Dressing
3 dl. | cremefraiche 18% |
2 stk | limefrugter |
- | akaciehonning |
Sådan gør du
- 1.Laksen: Pensl en fersk lakseside med akaciehonning.
- 2.Drys mandelflager over.
- 3.Læg laksesiden på en planke, i et fad eller blot på sølvpapir.
- 4.Grill laksen cirka 23 minutter ved 175 grader.
- 5.Grillen skal være lukket under grillningen.
- 6.Dressing: Cremefraiche smages til med skallen fra to limefrugter.
- 7.Tilsæt lidt akaciehonning og saften fra en halv lime.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser