Friske forårsruller med rejer, asparges og mynte
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | Kogte tigerrejer |
2 hoveder | hjertesalat Mini romainesalat |
1 bundt | asparges |
2 stk | agurker |
lidt | saltede peanuts, hakkede Tilføj efter behov |
16 stk | rispapir |
1 potte | frisk mynte |
lidt | lime |
lidt | sød chilisauce |
100 g | risnudler Eller glasnudler |
Sådan gør du
-
1Del tigerrejerne på midten på tværs, så du får tynde skiver reje.
-
2Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og overbrus dem med koldt vand, så de ikke koger videre.
-
3Skær asparges og agurk i tynde strimler. Fordel lidt mynteblade og rejer på midten af det fugtige rispapir sammen med salatblad, agurk, asparges og peanuts. Fold og server sammen med sød chilisauce og frisk lime.