Friske forårsruller med rejer, asparges og mynte
FROKOST

Friske forårsruller med rejer, asparges og mynte

Friske forårsruller er nemme at lave, og smager friskt og lækkert. Svøb rejer, asparges og frisk mynte ind i rispapir. Drys til sidst med salte peanuts og dyb rullen i sød chilisauce.
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g Kogte tigerrejer
2 hoveder hjertesalat Mini romainesalat
1 bundt asparges
2 stk. agurker
lidt saltede peanuts, hakkede Tilføj efter behov
16 stk. rispapir
1 potte frisk mynte
lidt lime
lidt sød chilisauce
100 g risnudler Eller glasnudler

Sådan gør du

  1. 1
    Del tigerrejerne på midten på tværs, så du får tynde skiver reje.
  2. 2
    Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og overbrus dem med koldt vand, så de ikke koger videre.
  3. 3
    Skær asparges og agurk i tynde strimler. Fordel lidt mynteblade og rejer på midten af det fugtige rispapir sammen med salatblad, agurk, asparges og peanuts. Fold og server sammen med sød chilisauce og frisk lime.