Flyvende Jacob
- 4 Personer
ingredienser
3 dl. | ris |
1 stk. | grillet kylling |
125 g | bacon |
200 g | ordnede champignon |
1 dl. | piske-fløde |
1 dl. | chilisovs (Heinz-type) |
2 stk. | bananer |
1 dl. | jordnød |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Sæt risene over.
-
3Pluk kødet fra benene – også det sprøde skind.
-
4Del i mindre mundrette stykker og læg det i en gratinform.
-
5Skær bacon i mindre stykker og steg dem sprøde.
-
6Tag op og afdryp på papir.
-
7Skær champignon i skiver og svits på panden.
-
8Pisk fløden let og vend med chilisauce.
-
9Hæld over kyllingen.
-
10Skær bananer i skiver og fordel over retten.
-
11Drys svampe og bacon herpå.
-
12Sæt i ovnen i 10 minutter.
-
13Tag ud, drys jordnødder over og gratiner i yderligere 5-10 minutter.
-
14Server med nykogt ris og evt. en grøn salat.